Stel 'n Verbindingsoomblik Op

Updated by Eric Lutz

Verbindingsoomblikke laat kykers toe om op onbeperkte maniere met jou bediening kontak te maak — pas die teks in die Oomblik aan wat kykers na 'n spesifieke URL soos 'n webwerf of vorm neem, sodat hulle die gewenste stappe kan neem.

Opstelling

1. Voeg teks by om jou kykers te laat weet hoekom hulle met jou moet kontak maak of waarmee jy wil hê hulle moet kontak maak. Voorbeelde: "Sluit as 'n vrywilliger aan!" of "Sluit by ons Facebook-groep aan" of "Soek 'n kleingroepie", ens.
  2. Voeg die knoppie vir die URL by wat jy wil hê die kykers moet besoek wanneer hulle op die "Gaan Voort"-knoppie druk. Sluit "https://" voor jou URL in, om seker te maak dat die skakel reg werk.
  3. Kies hoe jou URL moet vertoon:
    1. Maak in 'n nuwe oortjie oop. Dit sal vir alle URL'e werk. Maak seker dat die webwerf waaraan dit gekoppel is, goed op mobiele toestelle werk.
    2. Maak in 'n iframe-modaal oop. Hierdie opsie sal jou kykers in die Church Online-ervaring hou, deur die URL oop te maak wat jy as 'n modale oorleg, bo en behalwe die platform-ervaring, verskaf het. Let wel: nie alle webwerwe/vorms wat jy as skakel kies, sal die gebruik van iframes toelaat nie. Toets jou URL deur middel van die Interaktiewe Voorskou. Vind meer uit oor iframe-modale.
  4. Besluit of jy hierdie Oomblik by verstek by alle nuwe dienste wil insluit. As jy hierdie opsie merk, sal hierdie Oomblik by die lys oomblikke gevoeg word vir elke diens waarby jy inhoud voeg.
  5. Stoor jou veranderinge.