Stel 'n Aanhalingsoomblik Op

Updated by Eric Lutz

'n Aanhalingsoomblik laat jou toe om 'n spesifieke aanhaling te kleurmerk en laat kykers toe om daarvan te hou en die kragtigste punte van jou diens te deel.

Opstelling

1. Identifiseer die aanhaling wat jy wil deel. Die aanhaling is beperk tot 200 karakters sodat dit nie te veel van die kletsvoer op kleiner mobiele toestelle in beslag neem nie.
  2. Voeg 'n erkenning by; dit is opsioneel. Voorbeeld: naam van persoon wat die aanhaling gemaak het
  3. Besluit of jy hierdie Oomblik by verstek by alle nuwe dienste wil insluit. As jy hierdie opsie merk, sal hierdie Oomblik by die lys oomblikke gevoeg word vir elke diens waarby jy inhoud voeg.
  4. Stoor jou veranderinge.
  5. Wanneer die Aanhalingsoomblik in jou diens verskyn, sal kykers daarvan kan hou deur op die hart-ikoon te klik en dit kan deel via hul teksboodskappe, sosiale media platforms, ens.