Stel 'n Gebedsoomblik Op

Die krag van gebed verander lewens aanlyn, daarom het ons die Gebedsoomblik as 'n tweede opsie bygevoeg, om jou kykers by individuele gesprekke te betrek. Die Oomblik bied 'n oproep tot aksie vir kykers om 'n regstreekse gebedklets te begin. Dit het soortgelyke funksionaliteit as die Versoek Gebed-knoppie, maar laat jou toe om dit verskeie kere in die klets te druk met meer pasgemaakte buigsaamheid — insluitende die opsie om gepasmaakte oproep-tot-aksie en knoppieteks te skep.

Stel Op

1. Meld aan by die Admin>Oomblikke
  2. Klik op "Voeg Oomblik By"
  3. Klik op "Gebed"
  4. Voeg jou teks en knoppie-teks by.
  5. Merk of ontmerk die blokkie langs "Sluit hierdie oomblik by verstek by alle nuwe dienste in"
  6. Klik op "Stoor"
Let wel: As jy Versoek Gebed binne 'n diens afgeskakel het, sal die Oomblik nie beskikbaar wees nie.