Stel 'n Beeld-oomblik Op

Die Beeld-oomblik laat jou toe om 'n beeld in die kletsvoer te deel. Kykers kan daarvan hou en dit bespreek, en dan direk op hul sosiale media-voer deel, wat sal help om meer mense te bereik wat dalk jou diens kan bywoon!

Opstelling

1. Meld aan by admin, klik op "Oomblik" en kies "Beeld-oomblik"
  2. Klik op "Kies Lêer", om die beeld te kies wat jy wil oplaai. Lêergrootte se limiet is 10MB. Aanbevole beeldgrootte is 1200 px by 1200 px.
  3. Tik die alternatiewe teks in (Hierdie teks word deur skermlesers gelees om mense te help wat sig- of gehoorprobleme het.)
  4. Tik die teks in wat gedeel kan word. Hierdie kopie sal deur sommige toepassings gebruik word waarna kykers verkies om te deel. Let wel: beperk tot 280 karakters.
  5. Klik op "Stoor".

Wanneer 'n kyker klik om die beeld te deel, sal dit die deel-kontroles op die kyker se toestel oopmaak.