Die gebruik van 'n iframe-modaal

Updated by Eric Lutz

Wat is 'n iframe-modaal?

'n iframe is 'n HTML-merker wat jou toelaat om inhoud vanuit 'n ander dokument binne die huidige HTML-dokument in te bed.

Hoekom dit gebruik?

Verskeie Oomblikke laat jou toe om 'n URL aan jou kykers te verskaf en jy kan kies hoe jy wil hê daardie URL moet vertoon. Jy kan kies om die URL in 'n iframe-modaal oop te maak wat kykers in jou Church Online-ervaring sal hou deur die URL wat jy verskaf binne die platform-ervaring oop te maak.

Toets iframe-versoenbaarheid

Nie alle webwerwe laat die gebruik van iframes toe nie, daarom behoort jy hierdie funksie te toets voor jy daarvan gebruik maak. Vir Oomblikke kan jy dit doen deur die interaktiewe voorskou te gebruik wat beskikbaar is wanneer jy 'n Oomblik byvoeg of wysig.

1. Gaan na Admin > Oomblikbladsy en kies 'n Oomblik wat 'n URL toelaat (Donasie-oomblik, Verbindingsoomblik, Bekeringsoomblik, ens.)
  2. Voeg die URL by die toepaslike veld by wat jy wil toets.
  3. Kies die "vertoon in iframe" opsie.
  4. Druk op die toepaslike knoppie.

'n Modaal sal vertoon en probeer om die URL te laai wat jy verskaf het. As jy nie die inhoud sien wat jy verwag het nie, maak eers seker dat jy die regte URL het. Jy sal die protokol (https://) voor die URL moet insluit. As jy "[website] wil nie kontak maak nie" sien, of 'n wit skerm, is daar 'n goeie kans dat die webwerf waarnatoe jy wil gaan, nie iframes ondersteun nie.

Indien jy in beheer is van die webwerf waarnatoe jy wil verbind, kan jy die webwerf instel om die gebruik van iframe-modale toe te laat. Kontak jou webwerfbestuurder vir opsies om jou webwerf in te stel.

Jy kan iframe-versoenbaarheid verder hier toets: https://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/free-iframe-checker