Ingebedde Aftelling Tydhouer

Jou kerk kan dieselfde aftelling tydhouer in jou kerk se webwerf inbed as wat op die Church Online Platform is, deur 'n pasgemaakte API te gebruik. Hiervoor is daar kennis van ontwikkeling nodig en ons beveel aan dat jy jou interne ontwikkelaar gebruik of iemand plaaslik vind wat ontwikkeling doen.

Squarespace Gebruikers

1. Op die bladsy waar jy die aftelling wil hê, moet jy 'n kode-blokkeerder skep wat die HTML vir die aftelling bevat.
  2. Gaan vanaf jou hoof instelling, in die linker kieslys, na gevorderd, dan kode-instelling. Dis waar jy die Javascript vir die aftelling gaan plaas (maak seker jy voeg <script> aan die begin en aan die einde daarvan </script> by).

Wordpress Gebruikers

1. Skep 'n HTML-blokkeerder waar jy die aftelling wil hê.
  2. Voeg die aftelling se javascript in die opskrif van die bladsy. Jy het 'n inpropmodule nodig om dit te kan doen. Hierdie inpropmodule wat aanbeveel word vir gebruik: https://wordpress.org/plugins/header-and-footer-scripts/ (maak seker dat jy <script> aan die begin en aan die einde </script> invoeg).

Kyk hierna vir bykomende hulp: API en dokumentasie vir die ingebedde aftelling tydhouer.