Stroming met Facebook Live

Jy kan maklik regstreekse video uitsendings met die "Church Online" se platform koppel.

Inbed van Facebook Live Video

1. Vanaf jou kerk se Facebookbladsy kan jy op die "regstreeks" knoppie klik om 'n regstreekse video te skep.
  2. Stel jou regstreekse stroming op en maak seker dat die toestemmings as "openbaar" opgestel is, sodat jy die skakel met ander kan deel.
  3. Wanneer jou diens regstreeks is, kan jy vanaf 'n ander blaaier na jou profiel gaan en hierdie gebeurtenis op die tydlyn vind.
  4. Klik op die drie kolletjies regs bo by die gebeurtenis en klik dan op Inbed.
  5. Klik Kopieer Kode by die opspringkieslys
    Maak seker dat jy die ingebedde kode kopieer en nie die webwerf se URL nie. Die URL sal jou slegs na die video se plasing lei en nie na die videostroom nie.
  6. Maak nou jou "Church Online" platform se Adminbladsy oop -> Dienste -> Wysig Inhoud
  7. Maak onder die video-afdeling seker dat Ingebedde Kode gekies is en plak die Facebook ingebedde kode in die blokkie. En stoor!

Neem Kennis: Facebook gebruik algoritmes om  kopiereg inhoud op te spoor, wat dikwels veroorsaak dat inbed van video's verkeerdelik geblokkeer word en tensy jy hiervan weet, kan die probleem moeilik opgespoor en reggestel word. Alhoewel Facebook dus kan werk, beveel ons ander opsies aan om probleme te vermy.
Kontroleer of die video-gehoor op Openbaar gestel is. Facebook laat slegs toe dat openbare video's na 'n derdeparty-platform gedeel word.