Bepalings en Privaatheid Toestemming

Die meeste webwerwe sluit 'n diensbepalings en privaatheidsbeleid in — hierdie ooreenkomste tussen 'n webwerf en 'n eindgebruiker stel die verwagtinge duidelik en beskerm elkeen wettiglik. Hierdie funksie gee jou die vermoë om na jou eie pasgemaakte bepalings en privaatheidsbeleid te verwys en sal sigbaar wees vir jou kykers wanneer hulle inteken. As jy kies om die funksie te aktiveer, sal jou kykers op "Ek stem in" tot jou bepalings en privaatheidsbeleid moet klik wanneer hulle 'n rekening op jou unieke aanlynkerk se webwerf skep.

Om bepalings en privaatheidstoestemming by te voeg:

1. Gaan na Admin > Opstelling
  2. Klik op "Kerkinligting"
  3. Blaai na onder
  4. Tik of kopieer en plak die URL na jou kerk se diensbepalings. Kykers wat op die "Diensbepalings" se skakel langs die afmerklys klik, sal na hierdie URL geneem word.
  5. Tik of kopieer en plak die URL van jou kerk se privaatheidsbeleid. Kykers wat op die "Privaatheidsbeleid" se skakel langs die afmerklys klik, sal na hierdie URL geneem word.
  6. Klik "Stoor"