Hoe om 'n Diens Voorskou te Hou

Updated by Amanda Bixler

Stel 'n Diens Voorskou Op

Om 'n voorskou van jou diens te hou is 'n goeie manier om jou diens te toets voordat dit aanlyn beskikbaar is.

1. Kies die naweek se diens wat jy redigeer.
  2. Voeg al die besonderhede en inhoud by jou diens.

1. Klik die "Stoor en Voorskou"-knoppie onderaan. Die diens voorskou sal in 'n nuwe venster oopmaak.

Hierdie skakel kan met ander gedeel word wat 'n voorskou van die diens wil sien.

1. Klik op die "Sien Gasheer Hulpmiddels"-knoppie om te wissel tussen Kykers- en Gasheer aansig.
  2. Van hier af sal jy volle funksionaliteit van die diens en Gasheer Hulpmiddels hê asof dit 'n regstreekse diens was. As Oomblikke op outomaties gestel is, sal dit in die klets verskyn soos dit bedoel is.
Die ontledings van hierdie diens voorskou sal nie jou algehele ontledings beïnvloed nie. Dit sluit kykers, gebedsversoeke, webhake en oomblik-interaksies in.

Algemene Vrae

Kan ek 'n diens voorskou skeduleer?

'n Diens voorskou kan nie tans geskeduleer word nie. Sodra jy op die "Stoor en Voorskou"-knoppie druk, sal die diens begin.

Wat gebeur as ons ons dienste regstreeks stroom?

As jy 'n diens toets wat 'n ingebedde kode gebruik, sal jou regstreekse video moet speel op die tydstip wat jy "Stoor en Voorskou" klik, sodat jou inhoud tydens die diens kan speel. As jy 'n URL vir 'n nagebootste regstreekse uitsending gebruik, sal jou video speel soos dit moet.

Soms as ek die diens voorskou wil begin, gebeur niks nie.

Na gelang van jou webblaaier, mag daar kere wees wanneer 'n opspring-blokkeerder jou diens voorskou kan verhoed om in 'n nuwe venster oop te maak. As dit gebeur, stel ons voor jy kyk na die URL-balk om die opspringvenster te aktiveer.

Ek het 'n spesifieke vraag oor ons diens se inhoud. Kan jy help?

Natuurlik! Kom net in verbinding met ons Ondersteuningspan. Ons sal graag help.