Uitvoer van Gebruikers

Updated by Jake Bradley

Voer jou gebruikers van die Church Online Platform uit na 'n CSV-lêer, om dit te stoor of by ander plekke in te voer.

1. Gaan in by Admin en klik op "Gebruikers"
  2. Kies "Voer Gebruikers Uit" om 'n lys van gebruikers in die CSV-lêer se formaat af te laai
Hierdie uitvoer sal nie die wagwoord van gebruikers ontbloot nie, slegs die bynaam, volle naam (indien verskaf), e-posadres, rol, identifiseerder, aansluitingsdatum en die laaste datum waarop hulle aangeteken het.