OpenID Connect - SSO

OpenID Connect laat gebruikers toe om aan te meld deur middel van hul eksterne verskaffer se geldigheidsvasstelling, in plaas van die Church Online Platform. As dit geaktiveer is sal enige bestaande gebruikers die eksterne verskaffer se geldigheidsvasstelling moet gebruik.

Hierdie funksie vereis dat jy verstaan hoe OpenID Connect se geldigheidsvasstelling-spesifikasies werk. Ons beveel aan dat jy 'n plaaslike ontwikkelaar of iemand met OpenID Connect ondervinding gebruik wat jou kan help om dit op te stel.

Stel OpenID Connect Op

1. Meld aan by Admin
  2. Klik op "Integrasies" dan "OpenID Connect"
  3. Klik "Stel op"
    1. Opstellingskakels: Jy sal van 'n "callback URL" voorsien word vir jou verskaffer en velde om in te vul
    2. Opstelling: Voer die uitreiker-URI, kliënt-ID en Kliëntgeheim in
  4. Klik op "Toets Instelling"
    1. As die toets suksesvol is, klik "Stoor en Aktiveer"
    2. As die toets nie suksesvol is nie, soek jou foute