Pasgemaakte Rol-identifiseerder

Jy kan 'n pasgemaakte rol-identifiseerder vir jou gasheer, admin of eienaar skep, wat kykers sal help om te sien wie in die openbare kletskanaal "aan diens" is.

Skep 'n Pasgemaakte Rol-identifiseerder

1. Meld aan by Admin.
  2. Gaan na Gebruikers en verander die gebruiker waarvoor jy 'n pasgemaakte rolmerker wil skep.
  3. Kies Gasheer, Admin of Eienaar, by die "Rol"-afdeling.
  4. Sodra dit gekies is, kan jy die rol-identifiseerder kies.
    1. Simbool - dit sal 'n stersimbool langs die individuele naam plaas.
    2. Teks - jy kan 'n vooraf-ingevulde rolmerker kies (wat na ander tale vertaal/gelokaliseer word) of jy kan 'n pasgemaakte merker skep.
    3. Geen - daar sal geen rolmerker langs daardie individu wees nie.
  5. Klik op "Stoor".