Voorkoms

Jy kan die voorkoms van die platform verander om by jou bediening se handelsmerk te pas en skakels byvoeg wat kykers na verskillende afdelings van jou bediening neem.

Verander Voorkoms se Instellings

Gaan na Admin > Instellings, om die volgende afdelings te verander. (Maak seker jy is by die Voorkoms-oortjie)

Hoofopskrif se Voorkoms

Hierdie instellings verander die voorkoms van die boonste gedeelte van die platform vir alle deelnemers.

1. Embleem: Dit is die embleem wat op jou platform sal verskyn. Klik op "Kies Lêer" en kies dan die embleem wat jy wil gebruik. (Aanbevole embleemhoogte: 104 px)
  2. Agtergrondkleur Om die agtergrondkleur te verander, vul die heksadesimale waarde in van die kleur wat jy verkies.
  3. Tekskleur: Jy kan 'n donker of ligte kleur vir teks kies. Kies 'n opsie wat die beste kontras met jou agtergrond vorm.
  4. Teksformaat van navigasie skakels: Kies tussen titelformaat (bv. Navigasie Skakel) of net hoofletters (bv. NAVIGASIE SKAKEL).

Jy kan tot vyf pasgemaakte skakels vir jou platform kies.

1. Kies name vir die skakels (Donasie, Boodskappe, Vrywilligers ens.). Indien jy nie die skakelnaam sien wat jy wil gebruik nie, kan jy 'n pasgemaakte navigasie skakel skep deur die woord wat jy wil gebruik te tik en dan "enter" te druk.
  2. Vul die URL in waarheen die skakel moet gaan.
Die name van skakels word in alle ondersteunde tale vertaal. Pasgemaakte name van skakels sal egter nie vertaal word nie.