Transkripsies

Transkipsies gee vir jou 'n kopie van die openbare klets, gasheerklets, regstreekse gebedsklets en direkte klets vir elke diens en is beskikbaar om af te laai binne 30 dae na jou diens.

Aktiveer jou transkripsies

1. Meld aan by die Admin-profiel.
  2. Klik in die sykieslys op "Ontledings" dan "Verslaggewing".
  3. Onder Transkripsies, klik "Aktiveer".

Om 'n transkripsie af te laai

1. Meld aan by die Admin-profiel.
  2. Klik in die sykieslys op "Ontledings" dan "Verslaggewing".
  3. Vind die diens waarvan jy dit wil aflaai en klik die aflaai-ikoon langs die diens se datum. Alle transkripsies vir daardie diens sal as 'n zip-lêer, in .csv-formaat afgelaai word.
Jou transkripsies sal ongeveer 'n uur na die einde van die diens beskikbaar wees om afgelaai te word.